Mimaki

Wereldwijd hoofdkantoor: Mimaki Engineering Co. Ltd.

Mimaki Engineering werd in 1975 opgericht in Japan. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een wereldspeler die een sterke reputatie en invloed geniet. Als een toonaangevende fabrikant van grootformaat inkjetprinters en snijplotters met hoge precisie hebben we tegenwoordig grote productievestigingen in Azië/Pacific, de Verenigde Staten en Europa.

Mimaki Europe B.V.

Mimaki Europe B.V., dat in 2004 werd opgericht in Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing, logistiek, administratie en aansturing van een grote groep goed opgeleide buitendiensttechnici en een goed gevestigd netwerk van distributeurs en resellers in de EMEA-regio (Europa, Midden-Oosten en Afrika).

Mimaki Europe is een volle dochteronderneming van Mimaki Engineering Co. Ltd. Vanuit haar Europese hoofdkantoor in Nederland en nog 7 andere locaties in de EMEA-regio zet het in op premium service en support. Op basis van gegarandeerd grondig inzicht in de behoeften en vereisten van onze klanten bevelen wij de best mogelijke configuraties aan die hen helpen om hun activiteiten te laten groeien.

Bij Mimaki leggen we ons toe op het ontwikkelen van technologie die nieuwe industriestandaarden zet, en het produceren van machines en producten die de verbeelding van onze klanten omzetten in adembenemende realiteit.

Let’s create… together.

View as Grid List
Sort by
Display per page

Mimaki 3DUJ-553

Eerste echte full colour 3D Printer met meer dan 10 miljoen kleuren
Call for pricing