UNIZ3D

View as Grid List
Sort by
Display per page

zABS Amber

Onze zABS-resins zijn sterk en duurzaam en benaderen de eigenschappen van ABS-kunststof. zABS Amber start en eindigt met een prachtige amberkleur en levert een gladde oppervlakte afwerking.
€ 82.95 incl tax excluding shipping

zABS White

Onze zABS-resins zijn sterk en duurzaam en benaderen de eigenschappen van ABS-kunststof. zABS witte modellen zijn een schone witte kleur die rustgevend is voor de ogen.
€ 82.95 incl tax excluding shipping

zDental Model Sand Resin

zDental Model Sand is onze nieuwste toevoeging aan onze tandheelkundige resins. Handig voor toepassingen zoals het maken van tandheelkundige modellen en orthodontische vormen. Deze hars print met een hogere nauwkeurigheid dan ABS-hars, heeft geweldige montage mogelijkheden en heeft een perfecte balans tussen taaiheid en starheid.
€ 59.99 incl tax excluding shipping

zOrtho grijs Resin 500ml

Ontworpen voor gebruik in de tandheelkundige industrie, zOrtho grijs is geformuleerd om duurzamer, lage viscositeit en hitte-tolerant te zijn voor het maken van bijvoorbeeld heldere aligners.
€ 114.95 incl tax excluding shipping

zABS Gray

Populair voor algemeen gebruik, zABS grijze prints met een metaal grijze, gladde afwerking. Onze zABS-resins zijn sterk en duurzaam en benaderen de eigenschappen van ABS-kunststof.
€ 82.95 incl tax excluding shipping

zPMMA clear

Dit materiaal wordt gebruikt als je model helder en transparant moet zijn. Een prachtig materiaal om transparante modellen te printen.
€ 82.95 incl tax excluding shipping